• The many delicious things boulangers make with pastry dough: croissants, pain au chocolat, pain aux raisins, escargots, almond croissants…
• The many delicious ways the French prepare potatoes: steamed in butter, steeped in chicken fat, deep fried, Daupinois, gratin’d, mashed, pureed…
• The incredible-edible egg in all its French forms: omelettes, quiche, torts, sliced on sandwiches, the classic oeufs mayo…
• The overwhelming variety of bread: pain complet, boule au levain, pain aux cereals, pain de compagne, pain au lait, pain moulé, a good old baguette…
And then there is the cheese ... and the sauces .... although I agree with you, the breads and eggs are sufficient to marvel at ..
ReplyDelete(and I miss them every day ! )
You've just made my stomach growl, and there's not a cafe, boulangerie or patisserie in sight! Alas, poor me!
ReplyDeleteMmmmmm...just a little jealous here in bland old Delaware. BTW, I am formerly "Erin P" from Herding Cats etc; decided to go with my real name.
ReplyDeleteแนะนำเว็บดี ๆ ไม่มีโกง เว็บตรง
ReplyDeleteไม่ผ่านเอเย่นต์ พบกับค่ายเกมส์ระดับโลกอย่าง
สล็อตjoker
เป็นค่ายเกมส์สล็อตแตกง่าย
ที่กำลังมาแรงที่สุดในเวลานี้ ไม่อยากพลาดความสนุกต้องสล็อตpgแตกง่าย
คอบอลไม่ควรพลาดกับการพนันบอล
ที่ได้ค่าน้ำดีที่สุดอัตตราต่อรองได้มาตรฐานระดับโลก